Η Casa di Patsi εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή επίπλων, παράλληλα με την αντιπροσωπεία κορυφαίων διεθνών οίκων στην Ελλάδα. Επί τριάντα χρόνια η επιχείρησή μας διατηρεί τον οικογενειακό της χαρακτήρα, προσφέροντας premium, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Παράλληλα διευρύνουμε τις δραστηριότητές μας παρακολουθώντας σταθερά τις διεθνείς εξελίξεις και αναλαμβάνοντας την ολοκληρωμένη ή μερική μελέτη και υλοποίηση έργων interior design. 

30 χρόνια Casa di Patsi

Η πορεία της εταιρείας Casa di Patsi ξεκινά από το 1988. Με αξίες μας την άριστη ποιότητα και την υψηλή εξυπηρέτηση, έχουμε διαμορφώσει μία συλλογή που ενημερώνεται διαρκώς με τα έπιπλα και τα φωτιστικά κορυφαίων Ιταλικών οίκων, σε συνδυασμό πάντα με τα καλύτερα home brand αντικείμενα. Από το 1992 το δίκτυο των σταθερών συνεργατών μας επεκτείνεται. Σήμερα παρουσιάζουμε ένα εκλεκτικό portfolio με δημιουργίες οίκων όπως οι Cattelan Italia, Desiree, Moroso, Porada, Foscarini, Pottoco, Pianca, Varaschin κ.α

Σ' αυτά τα χρόνια εξελίχθηκαν οι συνεργασίες μας και εμείς οι ίδιοι. Το πρώτο μας κατάστημα Casa di Patsi στην Λεωφ. Κηφισίας ενέπνευσε δύο ακόμα καταστήματα στην Λεωφ. Ποσειδώνος και τη Λεωφ. Μεσογείων, ενώ το 2003 το εργοστάσιό μας μεταφέρθηκε σε νέες πρότυπες εγκαταστάσεις στη Μεταμόρφωση, όπου επιπλέον στεγάζονται οι διοικητικές λειτουργίες και το Casa di Patsi Stockhouse. Σήμερα διαθέτουμε τεχνολογία αιχμής και απασχολούμε τους πιο έμπειρους τεχνικούς, ώστε να κατασκευάζουμε έπιπλα κατά παραγγελία, σε ειδικές διαστάσεις, στους πιο γρήγορους χρόνους και στον πιο απαιτητικό όγκο παραγγελιών.

Το τρέχον έτος βρίσκει την Casa di Patsi να προχωρά ακόμη περισσότερο. Έχοντας δώσει έμφαση στο κομμάτι των contract projects, επιδεικνύουμε τις συνεργασίες μας με επώνυμα ξενοδοχεία και ομίλους, όπως το Athens Hilton, Athenaeum InterContinental Athens το Divani Caravel Hotel Athens και τα ξενοδοχεία της Myconian Collection. Πρόσφατα ολοκληρώθηκε το Athenaeum Grand Hotel by Casa di Patsi, το οποίο σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε εξ' ολοκλήρου από την εταιρεία μας και το in house τμήμα αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων που διαθέτουμε.

Η εμπειρία στα καταστήματα

H αφετηρία για κάθε επιτυχημένο project - κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου, ξεκινά από τα καταστήματά μας. Σε κάθε ένα από αυτά σας υποδεχόμαστε προσωπικά, μαζί με το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας αποκλειστικά στο πεδίο του interior design. Σκοπός μας, να σας μυήσουμε στον κόσμο ενός όμορφου χώρου για αυθεντική διαβίωση. Είτε επιθυμείτε ένα design centerpiece σε ρόλο πρωταγωνιστή, είτε διακριτικά design objects που αναβαθμίζουν το σύνολο, κάθε showroom ανανεώνεται τακτικά, ώστε να σας μεταφέρει τις πιο σύγχρονες εικόνες από την καρδιά των τάσεων. Από τις υπηρεσίες που έχουμε εξελίξει σ' αυτή την κατεύθυνση, είμαστε υπερήφανοι για τη δυνατότητα δοκιμών σε 3d φωτορεαλιστικά σχέδια, τα οποία αιχμαλωτίζουν εξαιρετικά κάθε λεπτομέρεια, ακόμα και τις υφές των υφασμάτων όπως θα λειτουργήσουν στον δικό σας χώρο.

After sales service & τρόποι πληρωμής

Xτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί σας έχουμε δημιουργήσει αξιόπιστο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών/ service και αναλαμβάνουμε κάθε επιδιόρθωση χωρίς περιορισμούς. Τα υψηλού ποιοτικού επιπέδου προϊόντα και οι δωρεάν υπηρεσίες αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, προσφέρονται συνδυαστικά με ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης και διαφορετικές επιλογές πληρωμής με εξατομικευμένες λύσεις.